Старата 2014 г. приключи с романтично предложение за брак (ВИДЕО)

0
255

В последните минути на 2014 г. пред събралите се хора на площада, млад български Ромео направи романтично предложение за брак на своята любима

Никой от присъстващите, дошли да се сбогуват със старата година, не очакваше, че ще стане свидетел на такава красива гледка.

Но все пак това се случи в старата столица на България Велико Търново, където от древни времена са се разигравали какви ли не щастливи събития.

Историята наистина е романтична.   Мирослав Бакалов сам разказа пред  търновци, че именно през 2014 г. се запознал с красивата си приятелка Стела и обмислял кога точно да й направи предложение за брак.

brak
Най-романтичното предложение за брак в последните няколко минути на 2014 г.

Докато умувал, той преценил, че в последните минути на отиващата си година би било най-добре.



Нагласил подходящ пръстен и там на площада, при минусовите температури, секунди преди да удари 12-ят час и да засвири българският химн, Мирослав излязъл пред всички и съобщил какви са неговите съкровени намерения.

Докато Миро огласяваше публично своето намерение и предложение за брак, търновци бяха притихнали.

Когато той коленичи и попита Стела дали би искала да се омъжи за него, а 19-годишната сладурана каза „Да!“, събралите се избухнаха в аплодисменти.

И само броени секунди след това търновското небе беше озарено от красивата празнична заря.

Незабравимо начало за Новата 2015 г.

А какво ще ни поднесе Новата година, която според китайския календар е под знака на Овцата, и по-точно какво трябва ние да правим, за да бъдем в хармония с вибрациите на 2015 г., научете от съветите ТУК, които ни даде астрологът Алена днес.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.