Вижте най-романтичното предложение за брак у нас! (СНИМКИ)

0
544

Млад мъж предложи сърцето си на своята любима по уникален, романтичен и наистина впечатляващ и незабравим начин

Млад мъж предложи сърцето си на своята любима по уникален, романтичен и наистина впечатляващ и незабравим начин. Той падна на колене пред приятелката си пред гигантски билборд с текст „Нати, ще се омъжиш ли за мен?”. С огромен наръч от червени балони под формата на сърца младежът поиска ръката на своята възлюбена.

nai-romantichnoto predlojenie za brak
С този романтичен акт цяла Варна пожела любов на младите влюбени

Тази романтична омая се превърна в истинска сензация в центъра на Варна. Булевардът в морската ни столица много скоро привлече вниманието на случайни минувачи, които с романтика в сърцата и душите си нежно се усмихваха на думите на билборда, вероятно тайничко съжаляващи, че не тяхното име е изписано там.

А ето какво ни разказаха репортерите на „Петел”, които са станали свидетели на това невероятно романтично предложение за брак. Явно девойката нищо не е подозирала, тъй като си вървяла с приятеля си покрай Централна поща в града.

Младежът решил да направи романтичен жест и й купил букет червени рози от близкия цветарски базар, но младата жена така и продължавала да не предусещала как следващите минути ще променят живота й завинаги.



Малко по-надолу по булеварда, двамата влюбени се натъкнали на уличен продавач на балони, които всички били във формата на сърца и с червен цвят. Момичето отново се заподозряло нищо до момента, в който двамата преминали в близост до билборд, на който било изписано най-романтичното предложение за брак: „Нати, ще се омъжиш ли за мен?”.

nai-romantichnoto predlojenie za brak
Влюбените си вървят по варненския булевард, а девойката така и нищо не подозира
nai-romantichnoto predlojenie za brak
докато в далечината не виждат уличен продавач на балони – всичките в червен цвят и с форма на сърце
nai-romantichnoto predlojenie za brak
и така приказката започва – с най-романтичното предложение за брак

Разбира се, младият мъж не бил сам в този уникален замисъл. Той бил подкрепен от екип на сватбена агенция от Варна, която се справила отлично с организацията по това незабравимо предложение за брак.

nai-romantichnoto predlojenie za brak
след заветното „ДА“, следва страстна целувка и прегръдка

Когато Нати осъзнала, че това, което пише на билборда се отнася не за някой друг, а именно и само за нея, тя се разплакала от щастие и с радост приела да стане съпруга на този влюбен, но и изключително изобретателен мъж.

nai-romantichnoto predlojenie za brak
и разбира си – много сълзи от радост и щастие пред билборда с думите „Нати, ще се омъжиш ли за мен?“

Целият екип на Топактуално.ком пожелаваме дълго семейно щастие, много любов и още подобни и незабравими моменти на младата двойка. Те, както и всички, които станаха свидетели на това романтично предложение за брак няма да забравят този момент.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.