Вижте най-романтичното предложение за брак у нас! (СНИМКИ)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Млад мъж предложи сърцето си на своята любима по уникален, романтичен и наистина впечатляващ и незабравим начин

Млад мъж предложи сърцето си на своята любима по уникален, романтичен и наистина впечатляващ и незабравим начин. Той падна на колене пред приятелката си пред гигантски билборд с текст „Нати, ще се омъжиш ли за мен?”. С огромен наръч от червени балони под формата на сърца младежът поиска ръката на своята възлюбена.

nai-romantichnoto predlojenie za brak

С този романтичен акт цяла Варна пожела любов на младите влюбени

Тази романтична омая се превърна в истинска сензация в центъра на Варна. Булевардът в морската ни столица много скоро привлече вниманието на случайни минувачи, които с романтика в сърцата и душите си нежно се усмихваха на думите на билборда, вероятно тайничко съжаляващи, че не тяхното име е изписано там.

А ето какво ни разказаха репортерите на „Петел”, които са станали свидетели на това невероятно романтично предложение за брак. Явно девойката нищо не е подозирала, тъй като си вървяла с приятеля си покрай Централна поща в града.

Младежът решил да направи романтичен жест и й купил букет червени рози от близкия цветарски базар, но младата жена така и продължавала да не предусещала как следващите минути ще променят живота й завинаги.Малко по-надолу по булеварда, двамата влюбени се натъкнали на уличен продавач на балони, които всички били във формата на сърца и с червен цвят. Момичето отново се заподозряло нищо до момента, в който двамата преминали в близост до билборд, на който било изписано най-романтичното предложение за брак: „Нати, ще се омъжиш ли за мен?”.

nai-romantichnoto predlojenie za brak

Влюбените си вървят по варненския булевард, а девойката така и нищо не подозира

nai-romantichnoto predlojenie za brak

докато в далечината не виждат уличен продавач на балони – всичките в червен цвят и с форма на сърце

nai-romantichnoto predlojenie za brak

и така приказката започва – с най-романтичното предложение за брак

Разбира се, младият мъж не бил сам в този уникален замисъл. Той бил подкрепен от екип на сватбена агенция от Варна, която се справила отлично с организацията по това незабравимо предложение за брак.

nai-romantichnoto predlojenie za brak

след заветното “ДА”, следва страстна целувка и прегръдка

Когато Нати осъзнала, че това, което пише на билборда се отнася не за някой друг, а именно и само за нея, тя се разплакала от щастие и с радост приела да стане съпруга на този влюбен, но и изключително изобретателен мъж.

nai-romantichnoto predlojenie za brak

и разбира си – много сълзи от радост и щастие пред билборда с думите “Нати, ще се омъжиш ли за мен?”

Целият екип на Топактуално.ком пожелаваме дълго семейно щастие, много любов и още подобни и незабравими моменти на младата двойка. Те, както и всички, които станаха свидетели на това романтично предложение за брак няма да забравят този момент.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар