Ето какво разкрива часът ви на раждане

0
250

Характерът ви до голяма степен зависи от него

Оказва се, че часът на раждане разкрива много повече, отколкото предполагате.

раждане
Характерът ви до голяма степен зависи от него

От огромно значение е кога сте се родили – дали сутринта, на обяд или късно вечерта.
От часа на раждане зависят не само действията и настроенията, а и нагласите ви.

Така например, ако часът ви на раждане е в интервала между полунощ и 4 ч. сутринта, това означава, че въображението ви е изключително богато. За съжаление обаче вие успявате да се справите доста трудно в реалния живот.

Ако сте родени между 4 и 8 сутринта, то вие притежавате завидна мъдрост и живеете в пълна хармония. Изключително упорити и устойчиви личности сте. Непрекъснато се доказвате, тъй като искате да сте пример за околните.



Между 8 и 12 ч. на обяд – вярата, надеждата и оптимизмът ви, са ненадминати. Вие сте весели и винаги положително настроени, без значение какво ви безпокои.
Притежавате магнитна топлина и безкористна любов.

В случай, че часът ви на раждане е между 12 и 16 ч., то вие несъмнено кипите от енергия. Отлични събеседници сте. Нужно е само да усъвършенствате енергията си и да я насочите в правилната посока.

Ако раждането ви е било между 16 и 20 ч., вие сте човек със спокоен дух. За сметка на това мислите и действате изключително бързо.

Родените между 20 ч. и полунощ, са устойчиви във всички области. Винаги се опитват да доминират. Понякога действат надменно, но това се дължи на творческата им енергия и голямото самочувствие, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.