Опитайте рулади от телешко филе: Вкусотия за по-малко от час!

0
233

Тези рулади от телешко филе са красиви и представителни

Предлагаме ви рецептата за рулади от телешко филе. Може да ви звучи доста завъртяно и сложно, но истината е, че стават за не повече от час. Много са представителни и три пъти по-вкусни, затова не ги пропускайте.

рулади от телешко филе
Чудно вкусни стават тези рулади от телешко филе

Трябват ни един килограм телешко филе, 250 грама кайма, четири глави лук, два моркова, брашно, масло, червен пипер, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си нарежем месото на тънки шницели. Начукваме ги, осоляваме ги на вкус и ги поръсваме с червен и с черен пипер. Лука си го нарязваме на ситно и го запържваме заедно с каймата в част от мазнината.

Добавяме към тях после настърганите моркови и отново поръсваме с черен пипер и сол на вкус. От тази вкусна смес поставяме във всеки телешки шницел и го навиваме на руло. Завързваме го, за да не изпадне плънката, овалваме го в брашно и го слагаме да се пържи в масло на тигана.



След това телешките рула се поставят в една тенджера, заливаме ги с вода или с бульон и ги оставяме да се задушат на умерена температура. Поднасяме ги на трапезата като ги заливаме със сос.

Чедна кулинарна глезотия става от тази рецепта и е идеална да се представите просто перфектно пред гостите си. Но не пропускайте да го направите и някой уикенд за домочадието. Ще ги изненадате супер приятно и ще си оближете пръстите.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.