Миглена Ангелова за годеника си: Връщам му пръстена! (Ето каква игра играят Меги и Антон)

0
351

Миглена Ангелова реши да скъса с Антон Стрефанов, но дали всичко не е постановка?

Журналистката Миглена Ангелова от понеделник няма да бъде вече сгодена. Тя ще върне пръстена на Антон Стефанов. Това стана ясно снощи по време на лайфа на „ВИП Брадър„.

Миглена Ангелова и Антон Стефанов
Каква игра въртят Миглена Ангелова и Антон Стефанов?

Меги поясни, че всичко е било измислица и никога не са били сгодени. Затова пожела да прекрати този фарс.

Слуховете обаче твърдят, че Миглена и Антон са близки приятели и всичко, което ще стане, е предварително договорено между тях. То цели журналистът да извлече дивиденти и хората да го съжалят, че са му разбили сърцето.

Победителката от миналогодишния „ВИП Брадър“ целенасочено го напада в студиото. Така ще го изкара жертва и той ще трогне зрителите.



Зрителската подкрепа ще е много важна за Антон Стефанов идната седмица, защото той отново е номиниран за изгонване. Репортерът постоянно попада под ударите на своите съквартиранти, но някак все оцелява.

Мнозина не го харесват, защото не влиза достатъчно мъжки в конфликтите, но има и доста хора, които одобряват това, че не е избухлив. Засега шансовете му да остане са добри, тъй като има и много по-непопулярни играчи, които са номинирани, като Цуни например.

Припомняме, че преди година Антон се скъса да хвали Миглена Ангелова по време на участието й във „ВИП Брадър“. Той дори й предложи брак след това и тя се съгласи.

Сега обаче нещата отново се обръщат. Двамата ще разтрогнат годежа си пред погледа на цяла България. Добър план за поднасяне на шоу на всички зрители.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.