Голям срам за семейството на Кейт Мидълтън!

0
527

Кейт Мидълтън има защо да се срамува от своя род!

Семейството на Кейт Мидълтън не е пример за подражание. Това стана ясно след поредната изцепка на вуйчо й Гари Голдсмит.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън се срамува от вуйчо си

Възрастният господин е прекарал една от последните нощи в полицията. Това е станало заради побой над жена му.

Очевидци твърдят, че Гари е нокаутирал с юмрук съпругата си Джули пред общия им дом. Тя паднала на тротоара и прекарала там няколко часа.

Когато дошла на себе си, се намирала вече в болница. След като й била оказана медицинска помощ, жената се прибрала тихомълком в дома си.



Твърди се, че скандалът между нея и мъжа й станал заради наркотици. Тя му направила забележка, че носи в себе си наркотични вещества, той се вбесил и я свалил на земята,

Гари Голдсмит отдавна се води за издънката на рода. Той неведнъж е карал Кейт Мидълтън и сестра й Пипа да потънат в земята от срам.

На сватбите и на двете Гари прекали с алкохола и бе щракнат в доста срамни ситуации. Освен това открай време се счита, че е наркоман.

Според слуховете, Кейт Мидълтън, която в момента е бременна за трети път, вече се е отрекла от своя вуйчо и не иска да чува за него. Тя била толкова разочарована от него, че предпочитала да го смята за мъртъв.

Интересното е, че майката на Катрин и Пипа е изключително целеустремена и амбициозна, а брат й е издънка. Двамата сякаш не са израснали в едно семейство, което е много странно и поражда един куп въпроси.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.