Хороскоп на Тамара Глоба за 2018 година – Козирог, Водолей, Риби

0
759

Според известния руска астролог за вас 2018 година ще стартира повече от успешно

Ако вече сте нетърпеливи да научите какво ви е подготвила идната 2018 година, можете да го направите от точния хороскоп на известния руски астролог Тамара Глоба.

Тамара Глоба
Според известния руска астролог за вас 2018 година ще стартира повече от успешно

Тя вече е изготвила своя годишен хороскоп за 2018 година и ще ви разкрие какво може да очаквате. За някои от зодиакалните знаци годината се очертава повече от успешна, докато други ще бъдат изправени пред сериозни трудности.

За да разберете какво вещае хороскопът на Тамара Глоба за вашата зодия, просто прочетете следващите редове.

Ето какво разкрива Тамара Глоба за всяка една от зодиите:



КОЗИРОГ
За вас 2017 година бе доста нестабилна и променлива. Първо отлетяхте до небесните височини, след което се приземихте отвисоко и от това много ви заболя. На практика изгубихте почти всичко, което бяхте постигнали с толкова много труд.
Спрете да упорствате и приемете помощта, която ви се предлага от представител на зодия Овен, съветва Тамара Глоба. Символът, под чийто знак ще премине 2018 година – Жълтото земно куче, ще възстанови доверието, спокойствието и стабилността ви.
Ще имате възможността да продължите напред с присъщата упоритост, а трудът ви несъмнено ще бъде възнаграден. Извлечете си поука от опита, който сте натрупали до момента.

ВОДОЛЕЙ
Според Тамара Глоба за вас 2018 година ще стартира повече от успешно. Всичко сякаш ще се нареди от само себе си, а на вас ще ви остане време за семейството ви. За огромно съжаление обаче в средата на годината трябва да сте готови да се сбогувате с това спокойствие.
Тогава ще си поставите сериозна цел или пък ще поискате да направите доста голяма покупка, за която мечтаете от доста време.
Не се потапяйте изцяло в работата си, тъй като рискувате да изгубите не само приятелите, а и семейството си. Втората половина на годината се очертава като доста критична и ще ви се наложи да вземате важни решения.

РИБИ
За вас 2018 година се очертава като доста успешна във финансов план. Ще настъпи моментът, в който ще трябва да направите своя избор. От него ще зависи как ще продължи животът ви занапред. Погрижете се за проектите, с които сте се захванали. Премахнете от живота си всичко онова, от което нямате нужда. Време е да се ориентирате в правилната посока и да поемете към нея.
Бъдете готови за сериозни конфликти, които ще бъдат породени от разногласията между вашите роднини, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.