Хороскоп на Тамара Глоба за 2018 година – Везни, Скорпион, Стрелец

0
441

Някои от зодиакалните знаци ще пожънат много успехи

Известният руски астролог Тамара Глоба вече е готова с годишния хороскоп за 2018 година.

Тамара Глоба
Някои от зодиакалните знаци ще пожънат много успехи

Ако изгаряте от желание да разберете какво ви очаква през идната 2018 година, можете да го направите в следващите редове.

За да научите какво вещае Тамара Глоба за всеки зодиакален знак, трябва просто да откриете своята зодия и да прочетете редовете под нея.

Ето какво гласи хороскопът на Тамара Глоба за всяка една от зодиите:



ВЕЗНИ
Известният руски астролог Тамара Глоба посочва, че през следващата година ще бъдете измъчвани от още по-големи съмнения.
През 2018 година ще ви се наложи да вземете важни решения, свързани с ваши роднини. Не се притеснявайте, тъй като символът на 2018 година – Жълтото земно куче ще е на ваша страна. Още в началото на годината ще изпитате съмнения по отношение на правилността на взетите от вас решения. Ще получите помощ от ваши верни приятели, която ще ви направи по-спокойни и уверени.

СКОРПИОН
Макар да изглеждате безчувствени и студени, вие сте много горещи, любящи и имате изключително сговорчив характер. Годината на Жълтото земно куче ще ви помогне да изразите чувствата си. През 2018 година на хоризонта се задават нови приключения в любовен план. Не е изключено връзката ви да се задълбочи толкова много и то за кратко време, че да стигнете дори до брак. Не си мислете, че това не може да се случи на вас, защото грешите и то много. Вие имате завидно постоянство и сте способни да преследвате целите си докрай. Няма нещо, което да ви отклони от пътя към целта, която сте си поставили. Именно това ви качество ще ви помогне да завладеете нови висоти. Несъмнено ще пожънете поредния си успех.

СТРЕЛЕЦ
Годината на Петела, която отминава, може да бъде определена като доста весела и успешна за вас. Несъмнено през 2017 година имахте доста щастливи моменти. През 2018 година обаче ще ви се наложи да преосмислите добре приоритетите си. Изненадващо и за самите вас през следващата година ще бъдете заредени с още повече оптимизъм. Това ще ви помогне да преодолеете трудностите по пътя към успеха.
Предстои ви невероятно пътуване, на което ще се запознаете с нови хора. В годината на Жълтото земно куче ще успеете да се справите дори и с най-смелите си проекти. Според прогнозата на Тамара Глоба за вашата зодия, през следващата година ще успеете да се реализирате на най-високо ниво, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.