Годишен хороскоп за зодия Близнаци (2016 г.)

0
384

Това ще е годината на приятните изненади за вас

През 2016 година най-важното нещо за представителите на зодия Близнаци ще е семейството.

Основна част от ангажиментите ви ще са свързани с фамилията. Тази година родените под знака на зодия Близнаци ще изживеят няколко важни събития и всички те ще са от семеен характер.

Задават се много срещи с приятелите ви (планирани и непланирани). Въпреки, че през 2016 година представителите на зодия Близнаци ще бъдат много по-натоварени, отколкото през 2015 година, именно тяхна ще бъде инициативата за събиранията.

Това ще е годината на приятните изненади за вас
Това ще е годината на приятните изненади за вас

Ще се запознаете с човек роден под знака на зодия Рак, Скорпион или Риби, който ще се окаже много ценен за вас. Този човек ще изиграе огромна роля в интимния ви живот.
Колкото и изненадващо да ви се струва, се задават нови източници на доходи – може да са свързани с нова работа, нов бизнес ангажимент или неочаквана печалба от тотото.
Събитията, които ще се случат през годината в живота ви ще ви накарат да си дадете ясна представа каква ирония е всъщност той.



Ще затворите вратата, през която се опитва да влезе в живота ви нещо много важно и ценно за вас. Решението ви обаче може да се окаже прибързано. Не е изключено да се отвори и друга врата, но въпросът е дали на нейния праг ще се появи нещо.
Що се отнася до материален план, 2016 година ще е годината на приятните изненади за вас, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.