Истината: Кубрат Пулев не отказа мача за световната титла заради контузия, а заради…

0
467

Кубрат Пулев хвърли прах в очите на много хора!

Боксовата ни гордост Кубрат Пулев няма да се изправи в мача на истината срещу Антъни Джошуа, но нещата не са такива, каквито бяха съобщени. Източници твърдят, че Кобрата всъщност има друга причина да откаже срещата.

Кубрат Пулев - Кобрата
Кубрат Пулев нарочно се отказа от мача с Антъни Джошуа

Според слуховете, които изглеждат доста достоверни, нашият боксьор е изпаднал в луд конфликт с промоутърския си щаб „Зауерланд“. Той бил крайно несъгласен с начина, по който се води подготовката му и дори започнал да подозира собствения си отбор, че му готви загуба.

Афектиран от всичко това, Кобрата взел решение да не излезе на ринга на 28 октомври и нарочно се контузил по време на спаринг. Така той на практика прецаква своите промоутъри и дори себе си, защото изгуби няколко милиона, които екипът му щеше да прибере дори и при загуба.

В профибокса отдавна се говори за огромна мафия, целяща само изкарването на приходи. Там са намесени големи суми и ако нечий мач не свърши по очаквания начин, нещата отиват на зле.



Кубрат Пулев, разбира се, е далеч от цялата тази схема, но не и промоутърите му. Именно от тях се очаква да бранят интересите му, а те сякаш не го правят.

Кобрата усетил накъде вървят нещата и че пак ще бъде унизен като в мача с Кличко, заради което се контузил. Така остава на един мач от двубой за световния връх с Антъни Джошуа.

За жалост, става все по-ясно, че Кубрат не е удобен за световен шампион. Вече е слабо вероятно някога да стане. Друг е въпросът дали има качествата за това или не.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.