Кубрат Пулев направи нещо изключително: Не само България, но и целият свят се трогна!

0
653

Кубрат Пулев стори велико нещо, което никой в неговия бранш не е правил досега!

Кубрат Пулев – Кобрата разтърси света по изключителен начин. Боксьорът трогна и малки, и големи с това, което смята да направи след мача с Антъни Джошуа.

Кубрат Пулев - Кобрата
Кубрат Пулев – Кобрата трогна всички по света

Възлюбеният на Андреа се зарече, че ако спечели срещу британеца, ще дари половината си печалба за благотворителност. Това са много силни думи, които всички се надяват да намерят своята реализация.

Ако се случи наистина, то това ще значи, че Кобрата е спечелил срещата. Освен това ще е хубаво и от човешка гледна точка, защото има твърде много нуждаещи се по света.

Кубрат Пулев обещава, че парите ще отидат за болници, домове за сираци и други подобни места с добри цели. Затова всички ще се молят да победи.



„На мен ще ми стига това да съм световен шампион. Затова си мисля да даря половината от парите за благотворителни цели.“ – написа Кобрата в социалната мрежа.

Той обаче трябва да се замисли дали да не го направи и при загуба от Джошуа. Все пак знаем, че в профибокса и загубилият противник печели огромна сума от мача.

Двубоят е на 28 октомври в Кардиф. Антъни залага всичките си титли, което е добре-дошло за Кубрат.

Това ще бъде вторият опит на Пулев да се качи на световния връх. При първия бе нокаутиран от Владимир Кличко.

Кобрата вече е на 36 г., така че може би това е последният му шанс. Нека му стискаме палци и се надяваме, че този път ще успее.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.