Честито на великия Кубрат Пулев! (+фото)

0
459

Преди 13 дни Кубрат Пулев взриви зала „Арена Армеец“ със своята победа над Фюри. Големият български боксьор извоюва още една победа

През изминалите години Кобрата беше студент в НСА.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев има 26 победи на ринга от 27 мача

Неговото следване за бакалавърска степен приключи. Кубрат Пулев получи своята диплома на официална церемония.

Кобрата разработи и защити интересен проект. Темата е „Личностни характеристики и нагласи за агресивно реагиране при състезателите по бокс”.  Научен ръководител на Кубрат е доц. Галина Домусчиева-Роглева.

Днес лично ректорът на НСА проф. Пенчо Гешев връчи дипломата на шампиона.



Кубрат Пулев сложи черната шапка на дипломираните. След края на церемонията хвърли шапката във въздуха. Традицията повелява това за късмет и успех в бъдещата реализация.

На церемонията присъства по-малкият брат на Кубрат Тервел Пулев. Тервел има две академични образования. Той защити бакалавърска степен от НСА и магистърска степен по право.

Кубрат Пулев
Проф. Гешев и Кубрат Пулев Сн: Lap.bg

Кубрат Пулев изигра 27 мача и извоюва 26 победи на боксовия професионален ринг. Неговата нова победа е сред академичната общност.

По време на защитата на дипломната работа в аулата са присъствали преподавателите на Кубрат Пулев  от катедра „Тежка атлетика, фехтовка, бокс и спорт за всички.“

Не веднъж в интервюта Кубрат и Тервел са разказвали, че техните родители изисквали от тях да учат усърдно и да четат книги. Публичните изяви на двамата братя винаги са били интелектуално издържани.

Дипломирането на Кубрат трябва да бъде пример и вдъхновения за младите българи. Всеки, който смята, че от образование нужда няма, ще се убеди, че това не е така. Кубрат и Тервел го показаха нагледно.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.