Скандална победа на Антъни Джошуа: Ето как опонентът на Кобрата защити световната си титла! (ВИДЕО)

0
417

Антъни Джошуа отново победи, но не убеди никого, че го е направил по справедлив начин!

Британският боксьор Антъни Джошуа се справи със съпротивата на Карлос Такам, но не по начина, по който искаше. Съперникът му се оказа по-труден от очакваното и се наложи да се намесва съдията.

Антъни Джошуа срещу Карлос Такам
Антъни Джошуа налага Карлос Такам по време на мача им

Реферът Фил Едуардс взе скандалното решение да прекрати срещата в рунд 10. Той отсъди технически нокаут за световния шампион, който обаче остана много спорен.

Така Антъни Джошуа спази традицията да печели с нокаут и вече има 20 от 20 мача. Това е респектираща бройка, която няма как да не вдъхва уважение у опонентите му, сред които е и нашият Кубрат Пулев.

Именно Кобрата трябваше да се боксира снощи в Кардиф, но се отказа поради контузия. Затова на пожар срещу световния лидер излезе Такам, който с кратка подготовка успя да даде отпор на големия шампион.



Дори след мача Карлос се е обявил за бесен, тъй като е усещал, че е можел да продължи мача и макар шансовете му за краен успех да са били малко, всичко е възможно. Съдията обаче реши друго.

Антъни Джошуа също е доста ядосан от решението на рефера, защото е искал да нокаутира съперника си по друг начин. Все пак краят на мача дойде в момент, когато британецът нанасяше тежки крошета по своя опонент на ринга.

Джошуа победи и Владимир Кличко чрез технически нокаут, което вече поражда въпроси относно истинността на тези съдийски решения. Все пак не може да се отрече, че на ринга мачка съперниците си.

Следвашият му двоубой вече би трябвало да е срещу Кобрата. За целта обаче нашият боксьор трябва да постигне една победа преди това.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.