Голям удар за Кобрата: Антъни Джошуа го нокаутира без мач!

0
501

Кубрат Пулев трябва да търпи подигравки от Антъни Джошуа!

Световният шампион Антъни Джошуа не е известен с арогантност, но този път я прояви. Британецът разби от подигравки Кубрат Пулев за отменения им двубой.

Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Антъни Джошуа се подиграва на Кобрата

Според него, Кобрата се е уплашил и затова се е направил на контузен. Дори и да е наистина контузен, той не смята тази травма за сериозна.

„Заради такава контузия не се отменя мач. Това е безобидно нещо. Явно го е страх твърде много от мен.“ – споделя надменно Антъни Джошуа.

В същото време, както вече писахме, Кобрата даде пресконференция, на която обяви, че не го е страх от англичанина, а просто малшанс за него. Едва ли обаче във Великобритания му вярват.



На Острова се скъсват от иронични подмятания и подигравки към нашия боксьор. Медиите там го правят на нищо.

„Кубрат Пулев доказа, че е по-нисък от тревата, Вместо да излезе като мъж и да се бие, той в последния момент отмени срещата. Това говори само и единствено за страх. А месеци наред тръбеше, че ще смели Джошуа. Както при мача с Кличко, доказа, че е голям само на думи.“ – пишат в Англия.

Кобрата има травма на дясното рамо, която изисква възстановяване от няколо седмици, а мачът трябваше да бъде тази събота. Отказвайки го, българинът загуби правото си да се боксира за световния връх. За целта ще трябва да постигне още една победа.

От щаба му не са доволни, че е отменил срещата, тъй като дори и при загуба екипът на Пулев щеше да прибере много пари. Кобрата обаче иска не просто пари, а титлата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.