Прецедент в историята: Лудогорец направи нещо велико за България! (ВИДЕО)

0
555

Лудогорец сътвори велик подвиг, който ще се помни винаги!

Съставът на Лудогорец за пореден път зарадва феновете си. Българският шампион постигна знаменита победа в мач от Лига Европа.

Лудогорец
Лудогорец продължава да твори история

Отборът на Кирил Домусчиев стигна до успех от 2:0 над тима на Брага. Това се явява първата победа на български отбор в Португалия. Досега България беше само с един хикс от девет мача. В останалите осем само загуби.

Тази вечер обаче играта на Лудогорец потръгна и още в 25-тата минута се стигна до откриване на резултата. Направи го румънецът Козмин Моци. В 56-тата мин. пък Джоди Лукоки удвои.

Така нашият шампион оглави група С на турнира. Той изпревари именно Брага.



Лудогорец вече има 7 точки и е водач в групата на смъртта. Втори е Брага с 6 т., а трети германският Хофенхайм с 3 т. Последен е Истанбул ББ, който има едва 1 т.

Нашият състав действително записва златни страници в своята футболна история. Само за няколко години постигна уникални неща и се нареди до доста стабилни отбори.

По принцип български отбор много трудно влизаше в групите на Шампионска лига или Лига Европа, а Лудогорец вече на няколко пъти го направи. Това говори красноречиво за класата и способностите на отбора.

Той попадна в ЛЕ след провал в предварителните кръгове на ШЛ. Понякога обаче злото може да е за добро.

Честита победа! Вижте головете в срещата!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.