Зловещо или трогателно? Тя написа прощална бележка на мъжа си два дни след своята смърт

0
520

Въпреки че вече я бе споходила смърт, това не я спря да се сбогува със съпруга си!

От векове се обсъжда идеята за живота след настъпила телесна смърт, дали има духове и всичко от този сорт. Една история от Великобритания подклажда още повече размишления в тази насока.

смърт
Телесната смърт не е краят

Джими и Били Бриндън са били женени цели 60 години, преди тя да се спомине миналата година, когато е вече на 83 г. Това, което се случва после обаче, е шокиращо.

Два дни след смъртта на жена си, Джими намира в портфейла си бележка от нея. Той всеки ден ползвал своя портфейл и винаги знаел какво има в него.

Убеден е, че бележката е поставена след смъртта на Били. Дори може да е била написала след гибелта й.В нея жената се сбогува с мъжа си. Думите й са трогателни, защото тя му казва, че го чака на едно по-добро място.

От този ден Джими престава да страда, защото е сигурен, че духът на жена му е с него. Той дори понякога си говори с него, с риск околните да го сметнат за луд.

Тази история показва, че любовта е по-силна от телесната смърт. Това е състояние на духа, идва от душата и затова нищо чудно бележката наистина да е била написана от починалата физически Били Бриндън.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.