Нова лъжа на Енджи Касабие: Вижте какво още крие от нас!

0
622

Енджи Касабие е един от най-лъжливите участници във „ВИП Брадър 2017“!

Ливанката Енджи Касабие не спира с лъжите. Първо излъга за възрастта си, като скри 7 години от нея. После за религията си, прикривайки ислямската си същност. Сега пък и данните за семейството й се оказаха фалшиви.

Енджи Касабие
Енджи Касабие изрече прекалено много лъжи

Диетоложката представя баща си за фармацевт, който я е насочил към медицината. Оказва се обаче, че възрастният ливанец има сервиз за авточасти и няма нищо общо с фармацията.

Неговият бизнес бил в центъра на София и изкарвал добри пари от него, но в никакъв случай не можел да се нарече милионер. Бащата на красавицата с много труд изкарвал всеки свой лев.

Двамата с Енджи били изключително близки. Споделяли си всичко и именно заради него тя била възпитана като мюсюлманка.Нещо, което скри в Къщата първоначално. Сякаш засрамена от вярата си, диетоложката каза, че е християнка.

Лъжите на Енджи Касабие стават все повече. Истина след истина за нея излиза наяве, което влияе зле на имиджа й.

Говори се, че даже бизнесът й е доста фалшив и тя не разбира нищо от диетология, а зад всичките й рецепти и съвети стои истински лекар, на когото плаща заплата. Това обаче остава непотвърдено.

Има слухове, че и дипломата на ливанката е почти фалшива. Нейни състуденти твърдят, че тя си я е купила, тъй като не се вясвала на лекции, а винаги взимала изпитите. Разбира се, съществува вероятността да е просто вундеркинд.

Енджи Касабие надали ще спечели „ВИП Брадър„, но успя да се задържи доста във формата. Причината е, че рядко е номинирана, ала дали това е услуга за нея?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.