Таблоидът „Star“ разкри ада, през който Брад Пит е минал по време на брака си с Анджи!

0
263

Брад Пит е бил жертвата в този брак, твърдят източници в САЩ!

Повече от година по-късно най-известната раздяла в светските среди продължава да се обсъжда. Не всичко между Брад Пит и Анджи е така, както се представя на хората и точно това твърди таблоидът „Star“.

Брад Пит и Анджелина Джоли
Брад Пит е бил в ада с Анджи

Според изданието, истинската жертва тук е актьорът. Дори бракът му с Анджелина Джоли се сравнява с ад.

„Анджи не му обръщаше никакво внимание. За нея семейството бяха само децата. Чудесна майка е, но забрави, че има съпруг.“ – пишат зад Океана.

Актрисата се опита да припише цялата вина на мъжа си, изкарвайки го пияница и побойник. Тя даже се опълчваше на това той да вижда децата си, но все пак съдът му разреши срещи два пъти месечно.



На тези срещи не идват двете им най-големи деца, които са осиновени. Мадокс и Патс явно не изпитват нищо към Брад Пит, защото изобщо не искат да го погледнат.

Причината е, че актьорът не е обичал и не обича осиновените си деца, а се е съгласил на това само заради жена си. Дори се счита, че е бил заставен да ги осинови, защото специално тези две момчета бяха взети от Анджи още преди връзката им да се задълбочи.

Изданието твърди още, че Джоли е усложнила много отношенията си с Брад. Цели 12 години (те са 11, но незнайно защо в „Star“ са сгрешили) тя му е правила драми и от всичко сътворявала голям проблем.

„Анджелина не е никак лесен характер, тя превърна живота на Брад в истински ад.“ – пише изданието.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.