Димитър Бербатов разкри какво ще стане с живота му след слизането от терена

0
655

Димитър Бербатов вече мисли за своето бъдеще, защото дните му като футболист са преброени!

Живата легенда на нашия футбол Димитър Бербатов скоро ще стане на 37 г. и е наясно, че му остават броени месеци като професионален футболист. След това той ще трябва да си намери друга работа.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов вече знае бъдещето си

Както винаги, Бербо показва, че е човек с мисъл и интелект, неприсъщи за повечето футболисти. Той още отсега има планове за своя живот след година.

Митко е решен да стане треньор. Той счита, че би бил много добър в този занаят, защото вече има диплома за това.

Димитър Бербатов се дипломира в НСА, където има изкаран курс за треньор. Неговото желание и мечта е да се развива като такъв в Англия.



Именно на Острова премина по-голямата част от кариерата на Бербо. Там той игра за Тотнъм, Манчестър (Юнайтед) и Фулъм. Дори в един от сезоните стана голмайстор на Висшата лига.

Амбициите на юношата на Пирин (Благоевград) обаче са още по-големи. След като направи прилична кариера като треньор, той се надява един ден да стане шеф на БФС.

Бербатов неведнъж се е оплаквал от настоящото ръководство на футболния ни съюз. Дори се отказа от националния отбор заради конфликт с определени хора от Изпълкома.

От 13 години насам начело на БФС е Борислав Михайлов, но Димитър Бербатов с радост би го детронирал. Това би била огромна и вълнуваща битка след време.

Към настоящия момент Митко Бербатов още е футболист. Той играе в Индия, където получава луди пари. Те ще са му от полза догодина, когато спре да играе и се окаже без работа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.