Първата буква от името издава какъв мъж стои срещу вас

0
233

От някои от тях трябва да стоите далеч

Вероятно ви се е случвало да изпаднете в ситуация, в която срещу вас стои мъж, който е събудил любопитството ви.

името
От някои от тях трябва да стоите далеч

Дори и през ум няма да ви мине, че е достатъчно да разберете само първата буква от името му, за да разгадаете що за птица е той.

Е, дами, ако някой от представителите на силния пол, е успял да привлече вниманието ви, то единственото, което трябва да научите, е първата буква от името му. Дерзайте, трудът си заслужава и ще ви се отплати многократно.

Може да не вярвате, но точно първата буква от името казва много за него. Ето какво издава тя:



К
Към мъжете, чието име започва с буквата К, можете да подходите съвсем открито. Те са народни хора и нямат задни мисли. Можете да се доверите на всяка една негова дума, излизаща от устата му, без да я подлагате на съмнение. Той никога няма да ви излъже.

Л
Добре е да стоите на разстояние от него. Тези мъже са неразгадаеми и в определен момент можете да се опарите, ако не сте достатъчно предпазливи.

М
Спокойно можете да повярвате на този мъж. Той наистина е изключително добър човек и никога няма да се опита да ви предаде.

Н
Мъжете, чиито имена започват с буквата Н, са изключително ведри и усмихнати хора. Ако обаче търсите сериозна връзка, те определено не са за вас. Вярвате или не, сериозните връзки не са тяхната слабост.

О
Бъдете особено внимателни с тези мъже. Те са пълна мистерия и ще ви е доста трудно да ги разгадаете. Биха могли да се открият, ако решат, но за целта, трябва да са убедени, че вие сте половинката, която търсят.

П
Няма никакво съмнение, че те са леко лицемерни хора. В същото време обаче интересен факт е, че не биха искали да навредят на никого.

Р
Мъжете, която първа буква на името е Р, са изключително чисти и добри. Казано с други думи, те са сбъднатата мечта на всяка жена.

С
Този мъж няма да се двоуми и за миг и ще ви свали всички звезди от небето. Не се увличайте обаче по него, тъй като както ви сваля звездите, два пъти по-бързо ще си ги вземе обратно и ще офейка. Дори и вие самите ще се изненадате от бързината, с която това се е случило.

Т
За тях лъжата не е никакъв проблем. Нещо повече, те дори не я осъзнават като такъв, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.