Така се прави пиле по царски: Нова и вдъхновяваща вкусна идея!

0
505

Това пиле по царски е идеално за всяка трапеза и за специални случаи

Предлагаме ви рецептата за пиле по царски. Нова и апетитна идея, с която дори може да посрещнете гости. Става лесно, а е адски вкусно и стои много красиво в чиниите. Както и да го погледнеш, мечта.

пиле по царски
Красиво, ароматно, крехко и вкусно пиле по царски – не го пропускайте!

Трябват ни едно пиле, сто грама варена шунка, три домата, една чушка, 200 грама гъби, една глава лук, един корен целина, 150 грама настърган кашкавал, две яйца, една лъжица майонеза, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си разбием яйцата, заедно с майонезата. След това си нарязваме лука на ситно, както и чушката, целината, доматите, гъбите и шунката.

После ги запържваме във вече загрятото олио на котлона и ги заливаме със сместа от яйцата и майонезата. Подправяме си ги с черен пипер и сол на вкус и хубаво ги разбъркваме.



После си ги пресипваме в една тавичка и я пъхаме във фурната, където оставяме да се запече на температура от 170 градуса, само за 15-ина минутки време.

Поръсваме си след това с настъргания кашкавал и отново добре разбъркваме. После трябва да вземем пилето и да го обезкостим като обаче внимаваме то да остане цяло.

Пълним го с получената смес, завиваме на руло, завързваме, за да не се разпадне и го запичаме до готовност. Става направо масълце тази рецепта и е много идейна, защото е различна и оригинална. Харесва се на всеки, който я е опитал.

Сигурни сме, че ще допадне много и на вас, затова не се колебайте, а още при първа възможност запрятайте ръкави и се захващайте да си го измайсторите. Ушите ще си изядете с това пиле по царски, гарантираме ви го.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.