Невероятно: Деца живеят като Маугли? (Косите ти настръхват) Втора част

0
272

Деца живеят като Маугли от едноименния роман

Деца живеят като диви животни. Историите им са истински и много ужасяващи. Косите да ти настръхнат.

деца
Деца Маугли наистина съществуват

Те са намерени в джунглата, отглеждани от диви животни и трудно се социализират. Някои не успяват.И умират млади и рано.

Сред вълци, в индийската джунгла, били открити две момичета. Годината е 1920 година.

Камала е на 8 години, а Амала-на 12 г. Открива ги свещеника Джоузеф Сайн, в пещера на вълци.



Когато ги залавят, те ръмжат като диви животни, ядат сурово месо и са променени. Краката и ръцете им са по-къси и видоизменени.

Техните сетива били също обострени, като на диви животни. Амала умира на следващата година. Камала живее до 1929 година. Умира от бъбречна недостатъчност.

Марина Чапман от Колумбия била отвлечена на 5 годишна възраст през 1954 година. Била отвлечена от южноамериканско селце, а после изоставена в джунглата.

Там заживяла в сеемйство на малки маймуни. С тях живее на пет години. Яде плодове, корени, листа, банани, корени, които й носят маймунките.

След пет години я откриват ловци.Билеа загубила напълно умението да говори и общува. Научена била от новото си семейство да се катери по дърветата и да познава коя храна е безопасна за нея.

След като я откриват, ловците я продават на публичен дом. Тя бяга и после тръгва по улиците да се скита.

Мафиотска колумбийска фамилия я поробва, но жена успява да я спаси и я праща в Богота. Там Марина за първи път заживява в нормално семейство, заедно с още пет деца.

Заедно с новото си семейство напуска Колумбия и заминават за Великобритания.

Където живее и до днес. Тя се омъжва и има деца. С по-малката си дъщеря Ванеса Джейм написват в съавторство книгата „Момиче без име”. В нея разказват за преживелиците й в джунглата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.