Не е за вярване: Тя забременя бременна! (Всичко за феномена)

0
301

Тя беше бременна, когато отново забременя!

В дома на Кели Хил се случва нещо необичайно. Тя успява да зачене, докато още е бременна. Истински феномен, който удивява дори и лекарите.

бременна
Когато си бременна, не е изключено пак да забременееш

Жената е забременяла два пъти в рамките само на 10 дни. Нещо, което се е случвало само 10 пъти в света досега. Това е номер 11.

Още по-шокиращото е, че Кели по принцип е имала сериозен проблем със забременяването. Лекарите й казали, че не може да зачене, защото няма овулация.

Тя обаче не се предава, подлага се на хормонална терапия, вследствие на която забременява, но не веднъж, а цели два пъти. Тотален шок за нея и съпруга й.



Шокът става още по-голям и от признанието на родилката, че преди да зачене два пъти тя е била с мъжа си само веднъж. Това значи, че едно и също негово семе е оплодило две нейни яйцеклетки в рамките на 10 дни.

„Наистина удивително. В началото не можехме да повярваме на това, което виждахме. Има едва 10 други такива случая в света, много рядко се среща това.“ – разкрива един от докторите, прегледали госпожа Хил.

Днес децата й са на почти годинка. Те са две сестрички на име Шарлот и Оливия, които имат едва 10 дни разлика, а са от едни и същи родители.

„Щастливи сме, че са на еднаква възраст, така ще могат да пораснат заедно и ще бъдат най-добри приятелки. Толкова дълго ги чакахме, че всичко вече приемаме.“ – разказва майката, която вече се радва на пълноценна овулация и нищо чудно това да й подари и трето дете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.