Людмила Захажаева разказа играта на Динко

0
365

Людмила Захажаева разби на пух и прах Динко Вълев!

Нов голям конфликт се заформи в къщата на Big Brother: Most Wanted. Людмила Захажаева захапа здраво Динко Вълев и направо му разказа играта, видя TOPactulno.com.

Людмила Захажаева и Динко
Людмила Захажаева размаза Динко Вълев

Люси съсипа ямболския бизнесмен с коментарите си за него. Тя го определи на лъжец и предател, който няма принципи.

Първо майката на Албена Вулева атакува Динко за думите му, че никога не би участвал в „Биг Брадър“. След като го стори, за Людмила Захажаева вече той е истински лъжец, който утре ще каже нещо и пак може да направи обратното.

Тя го атакува и за седмичната мисия, която Биг Брадър им даде. Според нея, не е случайно, че именно на него са сложени свински опашки на ръцете, за да почувства как са се чувствали всички бежанци, които е държал на границата насила.



Както е известно, Динко Вълев е ловец на бежанци. Той е попречил на много хора да се присъединят към нашата общност, тъй като го раздава националист и патриот.

Другото, за което Господин бе упрекван много от Люси, е сдобряването му с Луна. Той й даде от цигарите си и това подразни рускинята. Според нея, той се е показал като подлизурко, който няма никакви принципи.

Помним, че Динко и Луна имаха огромни спречквания. Той я преследваше по цялата Къща, а тя само се оплакваше от него.

В последните дни обаче двамата са заровили томахавката и са сравнително близки. Нещо, което Людмила Захажаева не може да приеме за нормално.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.