Така се правят пълнени телешки рула (чудно вкусни и богати)

0
319

Тези пълнени телешки рула стават любими на всеки за нула време

Предлагаме ви рецептата за пълнени телешки рула. Чудни стават и винаги се получават точно така, както трябва. Апетитни и богати те бързо стават любими на всеки, който ги опита. Не се чудете, ами ги захващайте и няма да съжалявате.

пълнени телешки рула
Чудно вкусни стават тези пълнени телешки рула

Трябват ни 600 грама телешко месо, 200 грама цвекло, една глава лук, един морков, три лъжици ябълков оцет, 150 грама гъби пачи крак, 400 грама броколи, 300 грама карфиол, три лъжици олио, три лъжици зехтин, мащерка, черен пипер, сол на вкус.

Първо взимаме телешкото месо и го нарязваме на шницели. Начукваме си го и го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. А после го запържваме и от двете страни в мазнина.

В същата тази мазнина после си задушаваме моркова и гъбите, които сме нарязали вече. Прибавяме си нарязаните гъби и подправяме със суха мащерка и със сол на вкус.



След като видим, че гъбите са вече готови, си разпределяме готовата плънка върху шницелите и ги завиваме на рулца. Тях пък ги захващаме с клечка за зъби, за да не се разпаднат при готвенето.

Слагаме рулцата в тигана, наливаме им малко вода и ги слагаме да се готвят под капак, докато омекнат. Щом са готови, си ги сервираме на трапезата още докато са топли.

За гарнитура към тях си сваряваме останалите посочени зеленчуци в подсолена вода, но толкова, че да останат хрупкави. Подправяме си ги с оцет, зехтин и сол, и ги поднасяме заедно с ястието. Става невероятно вкусно.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.