Разберете каква е вашата магическа дарба според датата на раждане

1
389

Колкото и невероятно да ви звучи в нередки случаи сънищата, които сънувате, са пророчески

Рождената ви дата оказва огромно влияние върху вашата магическа дарба.

магическа дарба
Колкото и невероятно да ви звучи в нередки случаи сънищата, които сънувате, са пророчески

Ако искате да разберете каква магическа дарба притежавате според датата на раждане, е нужно да отделите малко време.
Първото, което трябва да направите е да съберете датата, месеца и годината си на раждане. Получения сбор редуцирате до едноцифрено число.

След това открийте в редовете по-долу числото, което сте получили и научете каква е вашата магическа дарба.

Ето какво сочи получения от вас резултат:



6
Вероятно няма да ви изненадаме, казвайки ви, че сте изключително емоционална личност. Нещо повече, вашата емоционалност е толкова висока, че дори се лъкатушите от крайност в крайност. Ако сега обичате някого до полуда, след време може да не го понасяте. Каквото и да е чувството, то е изключително силно.
Емоциите са вашата слабост, но същевременно са и най-силната ви черта. Вие улавяте без никакъв проблем чувствата на околните. Това означава, че с лекота четете мислите им, преди да са ги изрекли.

7
Вие сте духовна личност. Колкото и невероятно да ви звучи в нередки случаи сънищата, които сънувате, са пророчески. Бихте могли да избегнете немалко проблеми, ако се научите да ги тълкувате правилно.
Научите ли се на това, няма никакво съмнение, че успехът и късметът ще са на ваша страна.

8
Това, което мразите най-много е да ви лъжат. Ненавиждате да ви правят на будала. Тъй като сте лъгани неведнъж и два пъти вече сте успели да изградите предпазна стена срещу патологичните лъжци. Не позволявате да ви разиграват като маймуна. Освен това сте успели да се сдобиете и с някакво вътрешно усещане, което сякаш веднага ви алармира при изречена лъжа. Благодарение на тази си дарба успявате да разпознаете измамниците и лъжците отдалеч. Разграничавате с лекота истината от лъжата.

9
Вие несъмнено сте творческа личност. Притежавате невероятни артистични умения. Освен това сте изключително сензитивни. Вие сте в състояние да видите или усетите нещо, което често пъти остава незабелязано за околните.
Вие притежавате наистина невероятната дарба да общувате с хора, които вече не са между живите. Дори несъзнателно, вие получавате изключително ценна информация от тях. Трябва обаче да се научите да разчитате правилно казаното от тях

След като вече сте наясно с дарбата, с която ви е дарила Вселената според рождената дата, можете да я насочите в правилната посока и да извлечете максимална полза от нея.
Като добавите към това и факта, че всеки човек е строго индивидуален, то това означава, че дарбата на всеки един, е уникална, пише zajenata.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.