Здравен хороскоп за 2018 година разкрива от какво трябва да се пази всяка зодия

0
334

През настоящата година е доста голяма вероятността да попаднете под ударите на някое заболяване

По повод на всеки един празник сред основните пожелания винаги присъства здравето. На прага на новата година вероятно също сте си пожелали здраве. Този здравен хороскоп обаче ще ви е от огромна полза, тъй като ще ви разкрие от какво точно трябва да се пази всяка зодия и от какви евентуални болести е застрашена.

здравен хороскоп
През настоящата година е доста голяма вероятността да попаднете под ударите на някое заболяване

Ето какво сочи и съветва точният здравен хороскоп за всеки един от представителите на зодиакалните знаци:

ОВЕН
През настоящата година е доста голяма вероятността да попаднете под ударите на някое от заболяванията като невралгия, мигрена, безсъние или пък обратното – сънливост.
Освен това трябва да сте изключително внимателни и да предотвратите всяка възможност, която би могла да ви нанесе някаква травма по време на зимните или летните занимания.

Добре е в период на Новолуние и Пълнолуние да приемате успокояващи чайове и да правите чести разходки сред природата, за да успокоите нервната си система.
Дните, в които лечението би дало най-добри резултати през първите три месеца от годината са 7,8 и 9 януари; 4,5, и 6 февруари, както и 3,4 и 5 март.



ТЕЛЕЦ
Според вашия здравен хороскоп, вие сте от хората, които не обичат да информират околните за здравословните си проблеми. Често пъти дори се заблуждавате сами, че нищо ви няма и се чувствате много добре.
Именно поради тази причина, когато проблемът започне да става по-осезаем ви идва като гръм от ясно небе.

При вас доста уязвими са гърлото, зъбите, носа, ушите, органите на говора и кръвообращението.
Най-подходящите за вас дати за лечение през първите три месеца от годината са 24 и 25 януари; 20, 21 и 22 февруари, както и 20 и 21 март.

БЛИЗНАЦИ
Вие винаги сте се чувствали най-добре в дома си, макар и да не вършите нищо там. При все, че за вас разходката е от изключителна важност и почти не я пропускате, също сте измъчвани от някои здравословни проблеми като проблеми с ръцете, раменете, стъпалата, стари травми или хронични страдания, които и през тази година няма да ви дават мира.

Бързо и лесно се разстройвате от неща, които не биха направили никакво впечатление на останалите зодии. Опитайте се и вие да не вземате толкова навътре всичко, тъй като вредите сериозно на нервната си система.
Притесненията ви на нервна почва биха могли да ви доведат до главата бронхиална астма, ако това вече не се е случило, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.