Научете каква е вашата карма

0
493

Родените на 22 са посветени на работата си

Вярвате или не, на всеки от нас му е отредена определена карма.

карма
Родените на 22 са посветени на работата си

За да научите каква е вашата карма, е нужно да отделите само няколко минутки от ценното си време. Просто намерете рождената си дата в следващите редове и научете каква карма ви е отредила съдбата.

В първата част на този материал ви запознахме с кармата на част от датите. В следващите редове ще ви разкрием каква карма е отредена на хората, родени на останалите дати:

Ето какво е предначертала Вселената за вас и кои са вашите силни страни:



Хората, които са се появили на бял свят на 7, 16 и 25 са ненадминати в самоанализа. Малцина могат да се самоанализират така, както те го правят. Това им дава изключително предимство пред останалите. Ако всички други се нуждаят някой да им посочи грешките, то тези хора могат да ги открият и сами.
Изключително концентрирано вършат задълженията си и са ненадминати перфекционисти. Ако трябва нещо да бъде свършено по изключително прецизен начин, доверете го на тях и няма да съжалявате. Те се справят повече от отлично с професии като преподавател, журналистика, изследователска дейност или пък мениджмънт.

Родените на 8, 17 и 26, са изключително властни и силни личности. Мнозина странят от тях именно поради тези им качества, но ако бъдат насочени в правилната посока, ще свършат чудеса. В същото време те са много харизматични, с което успяват бързо и лесно да спечелят доверието на хората около тях. Много подходящи за тях биха били лидерските позиции.

Изключително борбени личности, успяващи да отстояват позициите си пък са хората, появили се на бял свят на 9, 18 и 27. Няма нещо, което да ги отклони от пътя им. Те винаги и на всяка цена следват идеалите си. Обикновено хуманитарните дейности са тези, които привличат най-силно хората, родени на гореизброените дати. Милосърдието е тяхната силна страна и често именно това ги прави изключително популярни.

Неслучайно за хората, родени на датите 11, 22 и 29 се смята, че са специални.
За тези, които са се родили на 11 и 29 се твърди, че са изключително предприемчиви личности. Те притежават завиден нюх не само за бизнес, а и за творчество.
Непрекъснато биват застигнати от нови идеи, които искат да превърнат в реалност. Често пъти времето за това обаче не им достига и поради тази причина ги мислят за несериозни.
Родените на 22 пък са посветени на работата си. Много креативни са и могат да изпълнят и най-смелите си желания, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.