Астролозите разкриха най-подходящите талисмани за Годината на жълтото куче

0
426

За да имате късмет астролозите препоръчват да носите в себе си някакъв вид минерал

Астролозите разкриха кои талисмани ще са най-подходящи за годината на жълтото куче.

талисман
За да имате късмет астролозите препоръчват да носите в себе си някакъв вид минерал

Припомняме, че според китайския хороскоп носенето на талисмани е задължително. Именно те са тези, които ви предпазват и закрилят през цялата година. За предпочитане е избраните от вас талисмани според указанията на астролозите да са изработени от естествени материи, тъй като те иман отношение към Земята. .

Ако изберете подходящи и актуални талисмани, можете да сте сигурни, че ще подобрят значително живота ви и ще ви предпазят от редица проблеми, посочват астролозите.

Ето кои са най-подходящите талисмани за всяка една от зодиите:



ВЕЗНИ
За да бъдат успешни всички ваши решения от вас се изисква забележителна сила на волята. Освен това ще имате нужда от огромно търпение и разбира се не на последно място – постоянство. За талисман е препоръчително да изберете предмет изработен от твърд материал в сив или кафяв цвят. По отношение на материала, той може да бъде камък, животинска кост, стъкло, корал, метал и др.

СКОРПИОН
За никого не е тайна, че по своята същност вие сте максималисти. Именно поради тази причина често пъти се престаравате като се люшкате от едната крайност в другата. Можете да предотвратите тези олюлявания като намерите компромисен вариант (среден път). За целта може да ви помогне талисман с правилна геометрична форма. Може да бъде пясъчен часовник, пирамиди, компас, дървена фигура и др.

СТРЕЛЕЦ
За да имате късмет през Годината на жълтото куче, астролозите препоръчват да носите в себе си някакъв вид минерал. Можете да си изберете и око, орех, звездички или пък сребърна гривна. Всеки един от тези предмети ще ви свърши отлична работа в качеството си на талисман.

КОЗИРОГ
Вие ще можете да отбележите сериозен напредък през настоящата година в случай, че носите със себе си талисман като елхова клонка, звънец, плик за писмо, колело и др. подобни. Добре е талисманът да е изработен от комбинирани материали като някои от цветовете да са преобладаващи.

ВОДОЛЕЙ
За съжаление на вас Годината на жълтото куче ще ви донесе няколко доста сериозни кризи. Ще можете да ги преодолеете сравнително по-лесно, ако носите в себе си някой от изброените талисмани – ангелски крилца, хеликоптерче, фенерче, кула и др. подобни.

РИБИ
Няма никакъв спор, че Годината на жълтото куче ще е изцяло на ваша страна. Този факт ще ви помогне да излезете като победители дори и от най-трудните ситуации, пред които ще ви изправи животът до края на годината. Най-подходящ талисман за вас е фигурка с плавни линии и вълнообразни сложни фигурки с орнаменти, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.