Истината лъсна: Ето защо Любо Нейков тежи 140 кг.!

0
373

Има си причина Любо Нейков да е така закръглен!

Клетият Любо Нейков вече много години се бори със затлъстяването, но без успех. Дори да свали част от излишните си килограми, после много бързо отново ги възвръща.

Любо Нейков
Любо Нейков е цели 140 кг.

Метаболизмът на актьора е много слаб. Той не може да хапне нищо, без то да се разгради в организма му за цели часове, понякога и дни.

Това го кара да пълнее все повече, но има и друга причина. Тя е свързана с огромния стрес, в който Любомир живее.

В края на миналата година той и Евтим Милошев водиха много тежки преговори с Би Ти Ви за удължаване на договорите на „Столичани в повече“ и „Комиците“. Това стресирало Любо Нейков и той започнал отново да яде всякакви мазни и сладки храни.



Преди това той бе смъкнал значително много килограми. Лятото дори се хвалеше пред приятелите си, че е около 100 кг.

Уви, зимата му се е отразила много зле. В момента той тежал около 140 кг. и даже можел и да ги надвиши.

Все пак не може да не се каже, че Любо Нейков е имал и по-тежки периоди. Той е бил и 150 кг. в миналото, но тогава едва не получи инфаркт.

Настоящото му положение не е много по-различно. Той отново бил в прединфарктно състояние и затова започнал да мисли как да отслабне.

Преди половин година го стори с консумиране на много плодове и зеленчуци, както и фрешове. Сега може същото да изпробва, за да подобри здравето си.

Тези килограми са направо плашещи за него, тъй като той не е никак висок. Неговият ръст е не повече от 170 см., което значи, че е 70 кг. над нормата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.