Лесен трик за почистване на петна от фон дьо тен по дрехите

0
1095

Ще реши проблема за раз време

Няма никакво съмнение, че почти всяка дама има фон дьо тен в козметичната си чантичка.

фон дьо тен
Ще реши проблема за раз време

Той отдавна се е превърнал в неизменна част от ежедневния грим, тъй като не само, че прикрива всички несъвършенства по лицето ви, а и му придава безупречен тен.
Истината е, че колкото по-високо качество е вашият фон дьо тен, толкова по-голяма полза можете да извлечете от него.

Той не само придава гладкост и сияйност на кожата, а и я защитава. Разбира се от огромна важност е да знаете как да изберете най-подходящия за вас фон дьо тен.
Обикновено фон дьо тенът, който може да ви придаде безупречен тен, съдържа силиконова пудра, която прикрива несъвършенствата. Освен това пигменти, отразяващи светлината, превръщат кожата в сияйна.

Висококачествените продукти съдържат и минерали, слънцезащитни съставки и витамини. Други пък могат да изравнят тена ви посредством матираща формула.
За да изберете най-подходящия за вас продукт, е нужно да изпробвате различни нюанси. Нанесете от онези от тях, които ви се струват подходящи чертичка върху брадичката ви. След това излезте от магазина и вижте как стои на дневна светлина.



Другият вариант да разберете дали точно това е най-подходящият нюанс за вас е като допрете тубичката до челюстта си и застанете до прозореца. Ако сте подбрали правилния нюанс, той ще се слее с тена на кожата ви и изцяло ще „изчезне“ от огледалния образ.

В случай, че имате силно изразени бръчки, съветът на козметиците е да не посягате към тежък, матов фон дьо тен. Прозрачният фон дьо тен би бил много по-подходящ за вас, тъй като ще придаде естественост на лицето ви.

След като вече сте подбрали най-добрия за вас нюанс на този козметичен продукт, ще се наложи да се справите с друг проблем. Едва ли има дама, която да не е наясно с факта, че за съжаление той често пъти полепва по дрехите, оставяйки неприятни следи.

Ако се чудите как можете да се справите с този проблем, сте попаднали на правилното място, защото в следващите редове ще ви разкрием точно тази тайна.
Колкото и внимателни да сте, се случва да изцапате дрехата си с този козметичен продукт, докато се обличате.

В тези ситуации се нуждаете от спешна помощ. Е, такава идва веднага в лицето на пяната за бръснене. Да, няма грешка. Трябва просто да я нанесете директно върху замърсяванията и да ги разтриете. Оставете да подейства няколко минути и след това го изперете на ръка или в пералнята, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.