Актьорът бате Николай ни напусна: Съболезнования на хилядите негови почитатели!

1
303

Много, много тъжна вест. Големият и незабравим актьорът бате Николай ни напусна. Българското изкуство осиротява без един невероятен талант, както и хилядите малки почитатели

Току що в предаването „Преди обед“ по БТВ съобщиха тъжната новина, че бате Николай.

бате Николай
Бате Николай остави много ярка творческа следа в България

Деси Стоянова, Сашо Кадиев и техният гост агент Тенев с прискърбие коментират, че България загуби един уникален актьор и човек с огромно сърце.

През последните години той посвети своите творчески усилия за работа с малките деца – пациенти. Организира различни постановки, с които разсейваше болните малчугани. Винаги, когато се появеше, те изпадаха в огромен възторг.

Облечен в костюм на клоун с балони в ръцете, неговото присъствие въздействаше по един неповторим начин върху психиката не само на децата, но и на техните родители.



Бате Николай откри начин да лекува чрез смехотерапия. Резултатите бяха отлични. Дори самите лекари отчитат положителното въздействие върху начина, по който протича самото лечение и оздравителният  му ефект. За съжаление ни напусна и неговите малки почитатели ще се почувстват наистина нещастни.

Всички, които познаваха бате Николай знаеха, че той не беше от най-радостните и щастливи хора, въпреки неговата професия.

Преди две години го бяха нападнали и пребили доста сериозно на гарата. Миналата година неговата дъщеря, изключително надарена и талантлива, сложи край на живота си.

Наскоро почина актрисата Мариана АламанчеваДвамата с него правеха незабравимото предаване „Захарно петле“, с което отраснаха поколения български деца. Явно всичко това се е трупало и е причинило бързия край на един голям талант, който си замина на 77-годишна възраст.

Сашо Кадиев разказа набързо, че е ходил на гости на вилата на бате Николай. Той бил невероятно гостоприемен и готвел прекрасно. Катето Евро и Сашо Кадиев са кулинари, затова са успели да оценят и този талант на големия български актьор.

Екипът на ТОПактуално.ком изказва искрени съболезнования на всички роднини, приятели и почитатели на бате Николай!

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Моите съболезнования. Много жалко, че последните месеци ги изкара много тежко……Ходеше пеша от вилата си до Вакарел, около 7 км., В дъжд, в сняг…. Защото не искаха да го качат на стоп. Мен ме помоли един ден да го закарам от Вакарел до магистралата за да хване нещо на стоп до Ихтиман за да си вземе пенсията. Много жалка картина беше – мокър, премръзнал…Времето беше ужасно- много студено и имаше много сняг.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.