Съпруга направи своя съпруг евнух два пъти

0
602

Преди време бяха регистрирани много случаи на жени, лишили своите съпрузи от най-свидното им. Ето, че това отново се случи. Съпругата направи своя мъж евнух два пъти

Както научихме от материал в dailymail.co.uk, 32-годишният Фан Лу, който е баща на 5 деца, имал тайна връзка с друга жена.

Двамата с Занг Хунг поддържали тайна кореспонденция по интернет.

Същото се случило и в злополучната вечер.

Влюбеният Ромео от Китай пуснал любовно съобщение до Занг Хунг, но забравил да излезе извън своя профил.Случайно, съпругата Фенг взела телефона на своя съпруг и открила любовното писъмце, което така вдигнало адреналина на обидената жена, че тя влетяла в спалнята и с ножицата направила своя съпруг евнух.

dailymail.co.uk/
Това е Фан – на двора, за да търси отрязаното си достойнство и в болничната стая Сн:dailymail.co.uk

Да не забравяме, че в Древен Китай много мъже са били превръщани в евнуси, за да служат в двореца на императора, където живият неговите няколко съпруги и деца.

Всеки евнух бил наясно, че по този начин ще се лиши от поколение, но пък успешната кариера в двора на императора давала голяма утеха.

Всеки евнух имал право да сключи брак и да осинови дете, за което да се грижи, понеже в двореца можели да натрупат прилично състояние.

Но да се върнем към нашия съвременен евнух.

Той бил откаран в болницата, където лекарите извършили операция по спешност и успели да пришият обратно отрязаното му достойнство.

Докато бил в стаята за реанимация, съпругата се появила и отразяла за втори път мъжката чест на нейния съпруг.

Този път изхвърлила отрязаната част през прозореца.

Самият Фан излязъл на двора, за да открие своята изгубена чест.

Наложило се част от болничния персонал и от полицията да издирват злощастното парче достойнство по двора, но както стана ясно, не са го намерили.

Фан изгубил голямо количество кръв, което наложило втора операция и кръвопреливане.

На посещение в болницата дошла и любовницата, която научила за драмата на нейния любим.

Тя заявили, че се омъжи за Фан, без значение, че вече е евнух, защото той има 5  деца, а тя го обича страстно и в това положение.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.