Цветът на вашето бельо разкрива вътрешния ви свят (част 1)

0
458

Ние избираме бельо тенденциозно или спонтанно

Цветът на вашето бельо издава черти от вашия характер Сн: ФБ

Цветовете, към които се насочваме, издават нашия вътрешен свят и подсъзнателно отношение към света.

Психологът Катя Димитрова изпрати тази информация, специално за читателите на topactualno.com.

Тук не става дума за онова бельо, което купуваме за някой специален случай.

В случая не става дума за бельото, което избираме за прозрачен тоалет в определен цвят. Например за абитуриентския бал, за сватбената рокля или за друг празник. Ако сте булка, най-добре е бельото да бъде бяло. Или поне вашият сутиен, за да не прозира през бюстието на роклята. Особено ако е с богат тюл и рязани дантели.



Ако обличате прозрачна риза или рокля в черен цвят, предполага се, че ще сложите черно бельо, освен ако не желаете да привлечете чуждото внимание. Същото се отнася за червен, син или друг цвят на тоалета.

В случая ще разгледаме цветовете на вашето бельо, което вие използвате ежедневно или на което залагате при специален личен повод. Например Свети Валентин, първа брачна нощ, годишнина от сватбата и други.

Черно бельо

Черният цвят е класически и е винаги актуален. Той спасява положението при месечните дамски неразположения. Необходим е ако пиете лекарства, при които урината става тъмна и оставя петна върху бельото.

Дамите, които залагат на черно бельо съчетават в себе си богата душевност. Вие едновременно сте уравновесена, но и страстна жена. Умеете да владеете своите емоции, но също така знаете кога и как да бъдете гореща.

Тъмно синьо

Изборът на тъмно син цвят до известна степен препокрива избора на черен цвят. Някои  жени виждат в черното цвета на траура, затова предпочитат тъмно синьо. Така те изразяват своята индивидуалност.

От друга страна тъмно синият цвят е елегантен и издава стремеж към естетика, стил и красота. Вие сте жена, която знае какво иска от живота и е наясно как да го постигне.

Бяло бельо

Бялото бельо е особено желано през лятото. Но то изисква абсолютно здраве, защото се цапа най-лесно и следите най-трудно се заличават. Без значение дали става дума за пот, кръв или други секрети.

Белият цвят се свързва с чистотата и с невинността. Ако залагате на такова бельо, вие държите особено много на реда и на високата хигиена. С тях не правите никакви компромиси. Вашият дом блести от чистота и е стерилен като в клиника.

Информацията на част 2 можете да прочете ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.