Цветът на вашето бельо разкрива вътрешния ви свят (част 2)

0
299

Избираме бельо си тенденциозно или спонтанно

Цветът на вашето бельо разкрива вашия характер Сн: ФБ

Цветовете, към които се насочваме, издават нашия вътрешен свят и подсъзнателно ни отношение към света

Психологът Катя Димитрова изпрати тази информация, специално за читателите на topactualno.com.

Информацията от част 1 можете да прочетете ТУК.

Телесен цвят бельо



Телесният е неутрален и често пъти незабележим цвят. Ако предпочитате телесен цвят бельо означава, че вие не държите да изпъквате в обществото. Не харесвате публичните изяви. Предпочитате да бъдете наблюдател и слушател, а не главно действащо лица.

Вкъщи се грижите за своите близки както никой друг. Вас оставяте на последно място. Децата и съпругът ви са по-важни от вашите потребности и мечти.

Червено бельо

Червеният цвят е свързан със страстта. Най-често такова бельо подхожда за онези дами, които на всяка цена търсят интимни контакти. Например, когато отиват на бар с намерение да си намерят мъж за една нощ. Когато излизат на романтична вечеря или за Свети Валентин.

Розово бельо

Майките купуват розово бельо на своите момиченца, докато са малки. Ако една пораснала жена продължава да харесва розовото бельо, то тя не е изгубила своята инфантилност.

Обича романтиката и вярва в любовта до гроб. Търси партньор, който ще се грижи добре за нея и ще й осигури щастлив, спокоен и интересен живот.

Оранжево бельо

Рядко се среща, но въпреки това има дами, които харесват този цвят. Вие сте игриви и закачливи.  Обичате да правите изненади на околните и се радвате, когато другите изненадат неочаквано вас.

Жълто бельо

Рядко дамите залагат на този цвят, но не е изключение. Ако харесвате този цвят за вашето бельо, вие сте интересни личности.

От една страна сте невероятно лъчезарни и слънчеви жени. Всеки остава очарован от вашата усмивка, чар и чувство за хумор. От друга страна вие сте изявени бунтарки. Не можете да понасяте несправедливостите в живота и се борите за справедливи каузи.

Зелено бельо

Зеленият цвят варира в богата гама от нюанси, затова и вашият избор е огромен. Дамите, които харесват зелено бельо, по принцип са емоционални и експанзивни.

Вие интуитивно търсите зеления цвят, за да потушавате вашите често пъти неоснователни страсти.  По този начин започвате да мислите рационално и трезво. Вземате правилни решения.

Сърдечно благодарим на психолога Катя Димитрова, че сподели тази интересна и полезна информация, специално с читателите на topactualno.com!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.