Представителките на тези зодии ще получат предложение за брак до края на месеца

0
398

Вие сте от малкото двойки, които са преминали през страшно много изпитания

За представителките на три зодии, месец април ще бъде повече от запомнящ се. Причината за това е, че има голяма вероятност до края на месеца да получите предложение за брак.

зодии
Вие сте от малкото двойки, които са преминали през страшно много изпитания

Ако искате да разберете дали и вие сте сред трите щастливи зодии, които ще бъдат приятно изненадани с романтично предложение за брак, трябва само да прочетете следващите редове.

Ето кои са представителките на трите зодии, които по всяка вероятност до края на април ще сложат на ръката си годежен пръстен:

Рак
Първата от трите щастливи зодии, които ще получат предложение за брак през първия пролетен месец, е Рак. Няма шега, няма измама, за вас чакането ще приключи съвсем скоро. Представителките на зодия Рак, са изключително емоционални натури. Те са пазители на домашният уют и хармонията.



Вероятно човекът до вас вече е осъзнал това и не иска да ви изгуби. Поради тази причина ще ви изненада с предложение за брак, което ще сложи край на дългото чакане. Най-накрая и вие ще имате възможността да създадете така мечтаното семейно гнездо.

На практика онези от вас, които са обвързани от доста време, могат спокойно да сложат ръка на сърцето си и да признаят, че отдавна са усещали, че това е „техният човек“. Въпреки това по стара традиция тази крачка е негова и вие изчаквахте търпеливо този момент.

Телец
Вашата връзка е повече от чудесна, така че е съвсем нормално партньорът ви да пожелае да я узаконите. Истината е, че вие сте от малкото двойки, които са преминали през толкова много неща, че са достатъчни за две-три двойки.

Немалкото трудности, пред които ви е изправила съдбата обаче са във ваша полза. Именно те са ви направили по-силни и уверени. Освен това след всичко това вече сте и по-отдадени един на друг. Ако се обърнете назад и погледнете от тази гледна точка, може би ще се съгласите, че всичко това си е струвало. Съвсем скоро ще получите и заветното предложение.

Стрелец
Няма никакво съмнение, че вашата връзка е достатъчно стабилна и силна. Вашият партньор вече е сигурен, че иска да прекара остатъка от живота си във вашата компания. Ако ви се струва малко прибързано, не си вярвайте. Тези думи идват от страха, който се върти в главата ви. В действителност това е вашият човек и не си струва да губите повече време. Макар и да не сте напаснали идеално характерите си, това не бива да ви плаши. Истината е, че няма идеална връзка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.