Мелания Тръмп изненада всички

0
571

Семейство Тръмп се появиха хванати за ръце

Първата дама на САЩ – Мелания Тръмп отново попадна под светлините на прожекторите.

Мелания Тръмп
Семейство Тръмп се появиха хванати за ръце

Тя спази дългогодишната традиция на Белия дом да удостои с присъствието си търкалянето на великденско яйце по моравата.

Припомняме, че американската преса прогнозира, че президентската двойка може да стигне дори и до развод. Причина за тези предположения станаха признанията на звезда от „Плейбой“, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп.

Нещо повече, въпросната звезда прави уточнението, че това се е случило, когато американският президент вече е бил женен за Мелания Тръмп.
Въпреки мълвата, според която това признание е породило доста сериозно напрежение в семейството, те демонстрираха изключително близки отношения.



На лицето на Мелания Тръмп грееше широка усмивка, а двойката не само демонстрира обич и разбирателство помежду си, а дори си размениха целувка. Очевидно бурята е отшумяла или поне Мелания я е преглътнала до такава степен, че да изпълнява успешно ролята си на първа дама.

Това, което направи впечатление на събралото се множество бе фактът, че семейство Тръмп се появиха хванати за ръце. Светски хроникьори отбелязват, че това не се бе случвало от доста време насам.

Мелания Тръмп за пореден път успя да впечатли всички с неподражаемия си и безпогрешен стил.
Тя бе заложила на черен панталон и черни ботуши, съчетани с красиво синьо палто. Топлото й отношение към децата също й спечели доста симпатии.

По време на състезанията Мелания Тръмп постоянно им вдъхваше кураж, а след това им чете и книга.
По традиция Белия дом организира търкаляне на великденски яйца по Южната морава в понеделник след Възкресение Христово. На това събитие обикновено присъстват семействата на държавния глава, на вицепрезидента, както и членове на администрацията му и служители в Белия дом.

Тази година традиционното търкаляне на великденски яйца, бе поставено от президентското семейство. Мелания Тръмп и Доналд Тръмп надуха свирки, за да дадат старта на състезанието.
На събитието присъстваха петте деца, двете снахи и деветимата внуци на Доналд Тръмп.

Тази традиция датира от далечната 1878 година. Както стана ясно тя се организира от Белия дом. Освен това отново по стара традиция, състезанието продължава през целия ден.

Поведението на президентската двойка породи нови въпроси у американците. Те освен, че се питаха на какво ли се дължи тази близост, си зададоха и въпросът докога ли ще е така. По всяка вероятност привидното спокойствие ще бъде разрушено от поредния гръм в рая. А той едва ли ще закъснее много, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.