Черен Разпети петък взе жертва на пътя

0
285

Днес е Разпети петък – най-черният ден в човешката история. Невиждана пътна драма се разигра преди малко и взе невинна жертва. Има тежко ранени

Днес е Разпети петък. Около 10:40 часа стана страшна катастрофа.

жертва
Страшна катастрофа се разигра днес и взе жертва

ТИР се обърна на пътното платно. Той помете намиращите се наблизо автомобили.

От пътуващите в джип „Нисан“, „Ауди“ и опел „Вектра“ е загинал един мъж. Жена и мъж са получили много тежки травми.

Трагедията се разигра на пътя между Банско и Добринище, предаде БТВ.



На мястото на инцидента незабавно пристигат линейки и коли на пожарната. На пострадалите е оказана първа помощ и са откарани за лечение в болница.

Все още няма изнесена информация дали шофьорът на ТИР-а е употребил алкохол. Вече няколко часа се провежда разследване за причините, поради които това огромно превозно средство се е обърнало.

Пътят в момента е затворен и ще остане така до края на деня поради технически причини. Трябва да дойде техника, която да измести обърнатия ТИР.

Движението се извършва по следния маршрут. От Банско през село Баня. През  спирка ген. Ковачев към село Елешница (II-19). Ако имате път в тази посока, трябва да бъдете наясно с отклонението.

От КАТ за пореден път предупреждават.

През днешния ден и в понеделник (9 април) трафикът е особено засилен. Днес превозните средства пътуват извън София към провинцията и чужбина. Това важи за хората от големите градове към по-малките населени места и различните курорти.

В понеделник трафикът се обръща – към София и към големите градове.

Ако не се движите с позволената скорост и не спазвате правилата за движение на пътя, поемате огромният риск да се случи трагедия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.