Рачков към Зуека: На една заплата сме, защо да ти върша работата?!

0
280

Димитър Рачков не спира да се шегува по особено интересен начин! Той е истинска атракция за драгия зрител и печели огромен рейтинг на предаванията, в които работи!

Чувството за хумор на Димитър Рачков е нещото, което винаги го е крепяло в българския ефир. Той е невероятно забавен и оттам се получават особено смешни моменти.

Рачков и Зуека
Рачков се пошегува със Зуека

Един от тях дойде по време на снощния епизод на „Като две капки вода“. Тогава Митко пак доказа, че няма равен на себе си.

Сценичният му партньор Васил Василев – Зуека обърка едно от словата си за зрителите. Тогава реши да се измъкне, като даде на Рачков да продължи, при което бургазлията се пошегува много умело.

„Защо аз, бе? На една заплата сме, защоооо…?“ – каза Митко в ефира на Нова телевизия.



Разбира се, той подходи с типичното си чувство за хумор, което е негова запазена марка. Получи се много добре, при това за пореден път.

Заплатата на Димитър Рачков и Зуека се говори, че е от порядъка на 5 хил. лв. Доста тлъста, но те си я заслужават с добрата работа, която вършат.

В интернет преобладава мнението, че бившият на Мария Игнатова е по-забавният от двамата водещи и заслужава да има по-високо възнаграждение. Засега обаче Магърдич Халваджиян мълчи по този въпрос.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.