Снимката, която показа жестоката истина за Цветелина Грахич – вижте!

0
418

Цветелина Грахич се показа с визия, която шокира много хора!

Феновете на Цветелина Грахич имат повод да се притесняват за нея. Певицата е толкова отслабнала, че скоро може да мине за менекен в магазин за облекло.

Цветелина Грахич
Цветелина Грахич вече плаши с вида си

Доказателството лъсна във Фейсбук профила й, където актуализира заглавната си снимка. Тази снимка обаче е шокираща, защото на нея е ужасно слаба.

Цвети отдавна започна да отслабва скоростно, но сегашното й състояние сякаш вече е прекалено. От нея стърчат само кокали, което не е най-привлекателната външност за една жена.

На тази й визия от години се радва само един мъж. Това е музикантът Кристиян Шаламанов, за когото тя е сгодена. Явно на него му харесват по-кокалистите жени, защото от началото на връзката им до днес Цветелина Грахич е свалила поне 20 кг.



Припомняме, че звездата на певицата изгря преди 7 години, когато беше част от „Гласът на България“. Там тя не стигна много далеч, но бе забелязана от Слави Трифонов, който я взе да работи при него.

В „Шоуто на Слави“ Цвети изкара почти 6 години, в които стана много популярна. В началото тя беше доста пухкава и дори закръглена, но днес това е само спомен.

Вижте снимката, която притесни феновете на певицата! Тя е направо плашеща!

Цветелина Грахич

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.