Палецът издава характера ви: Ето какви сте, ако го сгъвате по този начин!

0
243

Палецът издава вашия характер

Палецът и най-вече неговата гъвкавост разкрива поведението и чертите на характера ви. Начинът на сгъвате на този пръст издава колко добре се адаптирате към промените и трудностите в живота.

Палецът показва дали се съпротивлявате или приемате всичко, което се случва около вас.

Ето как да определите дали имате гъвкав пръст. Отпуснете го, хванете го с другата ръка и се опитайте да го завъртите с противоположната посока.

палец
Палецът издава характера

Ако палецът ви се върти лесно и не се съпротивлява, и може да се наведе назад под голям ъгъл, тогава ето какъв сте вие.Може да се промените лесно, с малко стрес или тревога. Вие постигате добри резултати лесно и сте гъвкави при работата си с другите хора.

Безгрижното ви отношение и нагласа привлича другите, които ви подкрепят и помагат да успеете.

Не е нужно да сте работохолик, за да постигнете добри резултати.

Палецът ви ако и в долната част се навежда назад, под голям ъгъл означава, че сте готови да помогнете и да удоволетворите желанията на другите.

Вие сте истински помирител. Вие парирате конфликтите и сте готови да преговаряте.

Щедър сте и имате екстравагантно отношение към парите. Трябва да внимавате да не станете прекалено разточителен с парите, ако принадлежите към тази група.

Внимавайте също как раздавате личната си енергия и времето си на другите.

Действайте по балансиран начин и ще имате успехи в работата и в личния си живот. „Работата по течението” ви гарантира добро здраве и щастие.

Ако палецът ви е схванат и не толкова подвижен, значи вие сте консервативен, предпазлив и се съпротивлявате на нови начини на поведение .

Не се приспособявате лесно на промените. Ако палецът ви е схванат в долната си част, значи настоявате нещата да стават само по вашия начин.

Съпротивлявате се на другите хора и на тяхното мнение, дори то да е по-добрия начин да се справите с проблемите.

Ако всичките ви пръсти не са гъвкави, значи хората ви наричат „инат”. Предизвикателството на такъв тип хора е да се „отпуснат”.

Освен това е препоръчително да се наслаждават на нови начини за правене на нещата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.