Това са трите основни причини, поради които жените изневеряват

0
269

Добре е да внимавате да не изпадате в такива ситуации

За никого не е тайна, че изневярата не е чужда за нито един от двата пола.

изневеряват
Добре е да внимавате да не изпадате в такива ситуации

И мъжете и жените изневеряват, но се оказва, че причините за това са различни.

В този материал ще ви разкрием кои са трите основни причини, поради които жените не само изневеряват, а дори не се покайват за стореното.

Изневярата може да бъде мотивирана от много причини. Насладата, която носи чуждата прегръдка е в резултат от липса на разбиране и внимание от страна на партньора и то твърде дълго време.



Дамите, взели участие в това проучване твърдят, че биха изневерили, ако това е единственият изход. Освен това те подчертават, че биха го направили отново, ако ситуацията се повтори.

Ето и трите причини за изневяра, поради които те не чувстват никакви угризения за стореното:

Охлаждане на отношенията
Ако партньорът в една връзка или брак се отдръпне, това е сериозен проблем. Анкетираните подчертават, че обикновено този проблем води до липсата на интимност, което не може да остане незабелязано. Често пъти именно връзките без интимни отношения, се превръщат в причината, поради която дамите биха си позволили да изневерят. Дори няма да чувстват ни най-малки угризения за стореното. Е, мъже, колкото и да не ви се иска да си признаете, то не можете да отречете, че те наистина имат право в този случай.

Лош брак
В нередки случаи дамите виждат в изневярата начин за излизане от множеството проблеми, които ги преследват в лошия брак. Обикновено в такава ситуация попадат онези представителки на нежния пол, които нямат смелост да поискат раздяла или развод.

Именно лошата връзка с партньора е причината, поради която много жени искат промяна. Не винаги обаче най-простият начин е да намериш сила за голямата стъпка, която споменахме в редовете по-горе, а именно да поискаш раздяла.

В този ред на мисли един дребен флирт или пък излизане от правия път, ще им даде това, което не могат да получат от партньора си.

Отмъщение
Със сигурност познавате дами, които са изневерили на половинките си за отмъщение. Естествено има я и обратната ситуация, в която мъжете изневеряват на половинките си за отмъщение. Мнозина казват, че да отвърнеш на изневяра е сладка мъст. Трябва обаче да знаете, че тази мъст има изключително горчив вкус. По-добре изобщо да не се впускате в това приключение. Първо, че по този начин няма да получите точно това, което искате и второ, че по този начин унижавате себе си заради грешката на партньора, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.