Тези зодии ще се сгодят до края на пролетта

0
361

Със сигурност вие сте от онези зодии, които не умеят да чакат дълго време

Годеж се задава на хоризонта за представителите на тези зодии. Щастливото събитие ще се случи до края на пролетта.

зодии
Със сигурност вие сте от онези зодии, които не умеят да чакат дълго време

Вероятно мнозина от вас си мечтаят за мига, в който ще чуят заветното предложение от устата на техния любим. Е, вместо да гадаете, можете да проверите дали и вие не попадате сред късметлийските зодии, които ще се сгодят до края на пролетта.

Ето и кои са тези зодии:

Лъв
Със сигурност вие сте от онези зодии, които не умеят да чакат дълго време. Това важи с особена сила за случаите, в които силно искате да получите дадено нещо.
Дори и да не признавате пред околните, то можете да признаете поне пред себе си, че силно искате човекът, когото обичате да ви падне на колене и да ви поиска ръката.„



Може би мнозина от вас вече си задават въпроса дали всичко във връзката им е наред. Е, тук е мястото да отбележим, че няма никакъв повод за притеснение. Не само, че всичко е наред, а някои от представителите на царствената зодия дори ще получат изненада, при това доста специална. Можете спокойно да изтриете всички съмнения от главата си. Именно това е човекът, който ще ви обича през целия живот и ще гори за вас до края на дните си.

Близнаци
За да задържите до себе си човека, когото обичате толкова силно, е крайно време да повярвате във вас и качествата ви. Може би често пъти ясната ви преценка бива замъглена от притесненията дали сте достатъчно добри. Именно този факт ви пречи да разчетете знаците, които вашата половинка ви дава от доста време насам.

Истината е, че любовта отдавна чака вашето съгласие. Трябва само да отворите сърцето си, за да ви бъде доказано чрез изключително романтично предложение, че заслужавате цялата нежност на света.

Телец
Ако сте заедно от доста време с любимия ви човек, но той все още не предприема важната крачка, вероятно вече сте се примирили, че ще живеете на семейни начала с него, но без брак. Трябва обаче да отбележим, че това е голяма грешка. Най-добре би било да не правите прибързани заключения.

Истината е, че съдбата ви е подготвила прекрасна изненада. Тя ще бъде още по-голяма за онези представители на зодията, които не подозират абсолютно нищо. За тях колениченето и искането на ръката им, ще дойде като истински гръм от ясно небе. Това се дължи на факта, че както вече споменахме по-горе, вие сте се примирили, че няма да ви се случи такова щастие. Но грешите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.