Горещи разкрития за възрастовата разлика между партньорите

0
340

Тази двойка определено е за завиждане, тъй като тяхната връзка е повече от идеална

Както вече споменахме възрастовата разлика между партньорите е от голямо значение.

партньорите
Тази двойка определено е за завиждане, тъй като тяхната връзка е повече от идеална

До голяма степен именно от нея зависи какъв ще е съвместният живот на партньорите. Разбира се тя не е основният определящ фактор. Психолозите твърдят, че основният определящ фактор при съвместното съжителство, е психологическата съвместимост.

Вероятно ще се съгласите с тях, но е добре да вземете под внимание и формулата, според която китайците определят коя е идеалната възрастова разлика между партньорите. Според тях трябва да се събере възрастта на двамата партньори, а полученият сбор да бъде разделен на пет.

Ето какво разкрива възрастовата разлика между партньорите:



Възрастова разлика 8 години
Ако възрастовата разлика между вас и партньора ви, е 8 години, то тогава няма никакво съмнение, че вашата връзка е от малкото щастливи. Помежду ви цари любов, вие се разбирате идеално, грижите се взаимно един за друг и сте истинска атракция, където и да се появите. Със сигурност няма какво повече да се иска от една връзка. Вие имате всичко необходимо за щастливо съвместно съжителство.

Възрастова разлика 9 години
Тази двойка определено е за завиждане, тъй като тяхната връзка е като тази на хората с 3 и 6 години възрастова разлика помежду им. Ако ви допада тръпката на ярките чувства, продължавайте смело напред.

Възрастова разлика 11 години
Колкото и невероятно да ви звучи борбата между партньорите, чиято възрастова разлика е 11 години, преминава в прегръдки, както в пряк, така и в преносен смисъл.
Добре е да играете безопасно на семейната сцена, дори можете да блъфирате.

Възрастова разлика 12 години
Може би сте забелязали, че връзките, в които възрастовата разлика на партньорите е кратна на четири, са благоприятни, а тази кратна на три – неуспешни. 3, 4 и 12, тези връзки са както истински рай, така и истински ад. Развитието на връзката зависи само от позицията на партньорите и доколко те са склонни на компромиси.

Възрастова разлика 13 години
Тази връзка е успешна като акцентът пада основно върху духовността. Тук двамата партньори обикновено са другари като по принцип съпругата е устремена към по-висши цели в живота. В този ред на мисли на съпруга се пада да я подкрепя и помага.

Възрастова разлика 16 години
Няма никакво съмнение, че това е апотеозът на любовта. Тук се случва всичко онова, което се случва между партньорите с 4 и 8-годишна възрастова разлика, но тук е издигнато на пиедестал. Поради голямата разлика в годините обаче, тези бракове са много рядко срещани, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.