ММА шампион рани полицаи, след като блъсна патрулка

0
357

Преди удара от ММА шампиона, патрулката била спряна в началото на Околовръсното. Полицаите извършвали проверка на документи вътре в полицейския автомобил

Лекият автомобил на ММА шампиона Станислав Недков – Стъки блъска полицейския автомобил.

ММА шампион патрулка
ММА шампионът Стъки удари снощи тази  патрулка

Както сам ММА спортистът  Стъки обясни пред репортер на Нова ТВ, помислил, че патрулката се движи. Понеже тя била с включен буркан. Но не е била с включени аварийни светлини.

След удара Стъки оказал помощ на двамата ранени полицаи.

Техните травми не са прекалено тежки и опасни. Единият е освободен още снощи след катастрофата за домашно лечение. Вторият служител на КАТ е получил комоцио и е оставен в болницата за няколко дни.



Стъки не е употребил алкохол. Кръвната проба показала, че не е приемал упойващи вещества.

ММА шампионът обяснява още, че на това място на Околовръстното просто няма как да се пътува с висока скорост. Той е на мнение, че подобно произшествие може да се случи на всеки водач на МПС.

Тежка катастрофа на Околовръсното край Карлово днес затвори пътя за движение.  На тел. 112 е подаден сигнал за катастрофа в 13:25 часа.

Лек автомобил марка „Фолксваген“ отнема предимството и се блъска в пътуващия ТИР.

Виждайки колата, водачът на ТИР-а направил маневра в насрещното платно, за да избегне удара. Но не успява.

В колата пътуват младежи момиче и момче. Те са откарани за преглед в болницата. Пристигналият патрул на КАТ взема проби с дрегер на водача на ТИР-а и на „Фолксваген“-а.

Докато през днешния следобед течеше оглед на произшествието, пътят на Околовръстното беше затворен. Движението се извършваше през град Карлово.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.