Шофьор на джип наби и нарита възрастен мъж на пътя

0
641

Пътната драма се разигра днес по обяд. Пред погледите на много хора наглият водач на джип поваля човека на пътя и му нанася сериозен побой

На кръстовище в град Велико Търново възрастен англичанин прави забележка.

джип
Водачът на джипа напада възрастния мъж във Велико Търново  Сн: БТВ

Водачът на мощния джип се движил с превишена скорост и изпреварвал безразборно автомобилите.

Вместо да се засрами от забележката, водачът подивял. Скочил от джипа и нападнал възрастния мъж. Повалил го на пътя и започнал да го рита. Пред погледите на смаяните хора. Всичко станало толкова бързо.

За щастие жена, която била засечена от същия джип, успяла да заснеме видео. После го пуснала в социалните мрежи. Полицията е уведомена.



Възрастният англичанин живее в едно от търновските села. Наглият водач на джипа е от Правец.

Всички лица са привикани да дават показания в МВР, съобщиха по БТВ.

Имаше един период на затишие, но явно мутренските времена се завърнаха с пълна сила. Някои се самозабравят, след като седнат зад волана на някое мощно, скъпо и лъскаво возило.

При положение, че потърпевшият е британски гражданин, посланикът на страната също трябва да се намеси.  Възможно е този побой да се превърне в международен скандал.

Но шофирането с превишена скорост е много сериозен проблем за българските пътища. Ежедневно стават сериозни катастрофи у нас. Голяма част завършват с жертви.

Дисциплината на пътя е отговорност на всеки един, който пребивава на пътното платно. Без значение дали е шофьор на автомобил, камион или ТИР. Без значение дали е моторист, велосипедист или пешеходец. Същото важи и за онези, които се придвижват с каруци.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.