Ето как да прогоните успешно злите сили от дома си

0
451

Можете да помогнете и на ваши близки, изпаднали в беда

Ако смятате, че е дошло време за прогонване на злите сили от дома ви, то информацията, която ще ви разкрием в следващите редове, ще ви е от огромна полза.

злите сили
Можете да помогнете и на ваши близки, изпаднали в беда

Запознати посочват, че небесният закрилник на дом, е Архангел Михаил. Винаги, когато искате да постигнете нещо, той ще е винаги до вас. Естествено обаче за целта трябва да му се помолите. Същото важи и за процеса на прогонване на злите сили от дома ви.

Уникалната молитва, която ще ви разкрием в редовете по-долу, е мощен щит не само срещу злите сили, а и срещу хорската злоба и завист.
Тази молитва за прогонване на злите сили закриля не само вас, а и вашите близки.

Благодарение на нея можете да повдигнете духа и самочувствието си, да повярвате в себе си и да постигнете целите, които сте си поставили, с лекота. Изричайки тази молитва ще си осигурите живот в мир, здраве и пълна хармония. За целта обаче, трябва да я казвате всеки ден, без да пропускате.



Специалистите разкриват, че ако казвате тази молитва в продължение на 40 поредни дни, си гарантирате прогонване на злите сили от дома, както и всички останали ползи, споменати по-горе. След нея в дома ви ще се настанят трайно успехът, късметът и любовта. Не вярвате ли? Ами опитайте и ще се убедите сами.

Освен това можете да прочитате тази молитва всеки път, щом се сблъскате с някаква трудност. Всеки път, когато животът ви изправи пред поредната трудност или изпитание, веднага прочетете молитвата и ще усетите как нещата ще започнат да се нареждат във ваша полза.

Ако забележите, че в дома на ваши познати или роднини в последно време нещата не вървят, както трябва, то спокойно можете да предложите тази молитва и на тях. Те със сигурност ще ви бъдат благодарни за огромната помощ.

Ето и думите, които трябва да изричате в продължение на 40 дни, за да прогоните злите сили и да настаните трайно в дома си щастието, хармонията и любовта:
„Архангел Михаил, защити ни и ни помогни да се преборим със злото.
И нека Бог чуе гласът ни чрез теб.
И ти, Предводителят на небесното войнство – победи злото, което витае около мен и семейството ми.
Дай ни смелост и сила, за да можем да се противопоставим на злите мисли и погледи.
Обгърни ни в светлина и нека тя заслепи враговете ни.
Бъди водач в дните ни и пазител на нощите ни. Амин!“, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.