Чудо невиждано: Свещена вода помага на слепи да прогледнат! (Доказателствата са безброй)

0
1053

Свещена вода се появи в църква

Свещена вода лекува болести, пред които лекарите са безсилни. Чудо невиждано се появи в манастир и лекува безотказно. В България има много чудеса, някои от тях които не са толкова известни и популярни. Това е поредното уникално нещо, доказателство за неземни сили, което се появява в село край Петрич. Интересното е, че свещена вода се появила изненадващо в църква. Водата бликнала изненадано в светата обител.

Лековитото аязмо се показало в петричкото село Долно Спанчево. Аязмото бликнало в църквата „Свети Георги”, която се намира в селището. Невероятното събитие се случило преди година. Историята е много интересна. В същата света обител нямало свещеник около половин години. Тогава, след като тези шест месеца изминали, каква била изненадата на местните, когато открили, че на две-три места на пода на църквата е бликнала вода. Тогава заможни хора я прихванали, направили дренаж и сега на това място е създадено аязмо.

Свещена вода лекува край петричко село
Свещена вода лекува край петричко село

Според местните водата от изворчето лекува очи и към свещената вода винаги се отправят много миряни, които имат нужда от лечение. Много хора вече свидетелстват, че след като си измили очите няколко пъти зрението им се е подобрило значително. Дори имало случаи на полуслепи хора, които доказано са се излекували, след като са направили няколко процедури със свещената вода. Истината е документирана и тя е повече от достоверна – свещената вода помага на слепи хора да прогледнат!

Църквата е доста древна и е действаща и до днес. Строена е още през 1859 година. На входа на светата обител има изрисувано изображение на Свети Георги.



След като аязмото станало известно в околността, при чудодейното изворче непрекъснато има хора. Според местните още по-голяма е неговата сила по време на празника на Свети Георги. Тогава водата блика с още по-голяма сила, а в двора на църквата е почерняло от вярващи, които намират изцеление от църковното аязмо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.