Проф. Вучков коментира Бойко Борисов (ВИДЕО)

0
120

Ако някой се е затъжил за проф. Вучков, няма смисъл да страда, защото безкомпромисният учен е отново на линия. Този път коментира Бойко Борисов

За добро или за зло, но докато проф. Вучков изследвал и анализирал личността и поведението на Бойко Борисов, той достигнал до гениалното заключените, че премиерът прилича на Тодор Живков.

Т.е. Бойко Борисов имитира поведението на Тодор Живков.

Той се държи непринудено с обикновените хора. Ръкува се с тях, прегръща ги, разсмива ги.

vuchkov
Проф. Вучков отново подхвана Бойко Борисов

И хората продължават да го харесват.Проф.  Вучков е категоричен, че ако Бойко Борисов се кандидатира за президент, народът и този път ще гласува за него.

Възможно е проф. Вучков да е слушал интервютата на Алена, която твърди, че разчела в хороскопа на Бойко Борисов кармичния му път – да бъде и президент на България.

Но в същото време Бойко Борисов се изказа, че трябвало да се напънем и да изберем жена президент.

Може пък самият Бойко Борисов да е чел казаното от Алена и като разбрал, че звездите му вещаят президентския пост, той да се дърпа.

Понеже Алена каза, че след мандата на Бойко Борисов като президент, жена ще застане на този пост, може пък премиерът да иска да прескочи своя кармичен ангажимент и направо да прехвърли поста на някоя дама от родната политика.

Цялото интервю с проф. Вучков, който коментира Бойко Борисов можете да изгледате ТУК от сайта на tv7.bg.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.