Уникално! Българската жена покори Европа – ето как!

0
349

Българката се оказа номер едно в Европа по един показател!

Отдавна се говори за красотата на българската жена.  Това е нещо, което тук си знаем от години, но сега вече и Европа го знае.

Европа
Европа призна българката

Оказва се, че българката е жената с най-пишна гръдна обиколка от всички европейки. Тя е повишила данните си близо 3 пъти за последните 50 години, пише в. „Телеграф“.

На втора позиция е унгарската дама. При нея увеличението в гръдната област е също толкова голямо през последния половин век.

Неприятната част обаче е за европейските мъже. За 50 години средностатистическото мъжко достойнство е паднало с около 3 см. То варира от 8.9 до 16.2 см.



Проучването е на Supetdrug. В него са участвали 1200 мъже и жени от Европа.

Изследването сочи, че много малка част от мъжете се притесняват от дължината на своя мъжки атрибут. Сред жените обаче повечето са доволни от едрите си гърди.

Разбира се, това увеличение в бюста най-вероятно се дължи на навлизането на силикона в последните десетилетия. Все повече са жените, които прибягват до хирургическа интервнеция, за да имат пищна гръд.

В България обаче това все още не е чак толкова срещана масова практика. Главната причина е, че тук доходите са ниски и немного жени могат да си позволят силиконови бомби.

Затова спокойно можем да се гордеем с жените си. Те вече са признати за красавици в цяла Европа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.